onsdag den 15. oktober 2008

Jeg er en f*king blog newbie

Så indtil videre, bær over med mig, da et par af mine billeder er gået hen og blevet væk på bloggen. Jeg fixer det, når jeg finder ud af hvad der er galt.

3 kommentarer:

  1. Så længe du uploader billeder til Blogger (eller reelt til dine Picasa-mapper. hvor blog-billederne bliver gemt), burde de ikke forsvinde. Du kan gå ind i dine mapper og se hvilke billeder, du har liggende på Picasa. Hvis du har linket til et eksternt billede - som f.eks. MACHINE GIRL-coveret - kan du risikere, at dette billede forsvinder, hvis den pågældende butik eller hvad det nu er ændrer navnet eller sletter billedet på et senere tidspunkt.

    SvarSlet
  2. Tak for kommentaren Søren, men de billeder jeg har haft problemer med er fra Picasa mappen. Jeg syntes det er underligt, men jeg håber jeg finder ud af hvad jeg gør galt. Er det normalt at Picasa gemmer en to, tre stykker af hver billed?

    SvarSlet
  3. Ja, hvis du har uploadet det samme billede flere gange. Det gør jeg ofte, hvis jeg hellere vil have det i en anden størrelse, der passer bedre til indlægget. Som regel kan man gå ud fra, at det er det seneste af billederne, der ligger på bloggen - de andre kan man sagtens slette.

    SvarSlet